Registracija
Login

AVANTURIZAM

admin
29.01.2005.
39 pregleda
Nema komentara

AVANTURIZAM

SPK Marulianus je aktivan već četiri godine na području avanturističkog turizma. Obuhvaća aktivnosti i izlete na području slobodnog penjanja, canyoninga i trekkinga. Izleti i avanture prilagođeni su svim uzrastima, ali i mogućnostima izletnika. Ukoliko ste extremist u duši i tražite lude extremne izlete, vjerujte, u pravim ste rukama. Extremni canyoning izlet je u kanjonu rijeke Cetine gdje osim što ste u veličanstvenome ambijentu velikoga slapa Gubavica proživljavate i nezaboravne trenutke kao što je 50 metarski absail (spuštanje niz stijenu ili vodopad), te klizanje niz uže uz pomoć koloture (40 metara klizanja).

Za one koji se ne osjećaju toliko sposobni, a svejedno žele doživjeti ovaj nezaboravni ambijent preporučujemo obični canyoning gdje hodamo kroz kanjon istražujući veličanstvenu netaknutu prirodu koju nam pruža rijeka Cetina.

Ukoliko ste ljubitelj planina i stine imamo za Vas još dvije aktivnosti koje su isto tako adaptirane Vašim sposobnostima... Trekking ili hodanje po planinama Dalmacije i po rutama koje su sigurno najljepše u ovim krajevima, a čija duljina hodanja ovisi samo o Vama - od 1,30h do 6h hodanja dnevno.

Slobodno penjanje je namijenjeno svima onima koji se osjećaju dovoljno hrabrima da se okušaju u borbi sa tvrdom stinom i da je pokušaju savladati do vrha (do sidrišta). Postoje usponi koji su lagani - idealni za početnike, ali isto tako i oni koji su zahtjevniji i koji traže već nekakvo iskustvo u stini. Na Vama je da procijenite svoje mogućnosti i da uz pomoć intruktora penjanja odaberete jedan ili više uspona na kojima se želite okušati...

Na putu u ove nezaboravne avanture vode Vas iskusni vodiči i instruktori penjanja iz našeg kluba koji osim dugogodišnjeg bavljenja ovim sportovima imaju i četvorogodišnje iskustvo u radu sa turistima na upravo ovim djelatnostima.

- Trekking
- Slobodno penjanje
- Canyoning

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross