Registracija
Login

Kombinirani vikend!

admin
06.12.2021.
40 pregleda
Nema komentara

Kombinirani vikend!

PH za kraj 2021-e!

Ka šta znate ovaj vikend je bia rezerviran za Prvenstvo HR u kombinaciji za 2021. u našem PCu! Kao organizator dali smo sve od sebe da natjecanje bude na razini koju zaslužuje i stvarno je bia gušt nakon duže vrimena ugostit naše kolege iz ostatka Hrvatske.

Atmosfera je, usprkos manjku gledatelja zbog Covid restrikcija, oba dana bila prava natjecateljska - vidili smo puno dobrog penjanja, mladih nada i starih aseva, a naše nove dvi kocke bouldera su položile prvi pravi test od otvaranja - to je definitivno ono šta je PCu do sada falilo!

Tili bi prije svega čestitati svim natjecateljima na nastupu, te najboljima na osvojenim titulama! Također komplimenti idu svima koji su sudjelovali u organizaciji, a bilo je uključeno zaista jako puno vridnih ljudi, bez kojih ovo ne bi bilo moguće organizirat i to ne samo iz našeg kluba - SPK Mosor je ginia sa nama cili tjedan. Da svo to osoblje ipak priživi pobrinuli su se naši sponzori LAB Split - Craft Brewery BARBA i Mandrill`s Street Food.
S naše strane šaljemo i ispriku za manjkav postavljački posal u lead disciplini seniorki - cure, nemojte zamirit, odužit ćemo se prvom prilikom!

Pozdrav svima iz Marulovog stožera!

>>> Svi rezultati - one and only - RAFOASU.com

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross