Registracija
Login

Foto priča: Biokovo!

admin
13.12.2010.
38 pregleda
Nema komentara

Foto priča: Biokovo!

Gornji sektor!So syked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U zemlji čudesa Rico, Jerko, Baki, Šime, Kivi & Lija!
Ruke se još tresu, tijelo je u šoku.
Vratili se jesmo al misli su i dalje tamo...

Navečer se odlučilo ić bez obzira kakvo osvane jutro! Drama je počela već na pristupnom putu i trajala je sve do kraja dana!
Okruženi gomilom netaknute stine, najsavršenijih hvatišta i oblika, zaboravili smo na švicarski granit. Biokovo je hrvatski premiere boulder spot...kakvi nas tamo dani tek očekuju!

Foto priča u nastavku... jer ponekad se ričima teško izražavat...
Razumljiviji report uskoro na Boulderami!

Dočekale su nas kilometarske barikade!!!Nije ima šanse! Zakotrljali smo ga nizbrdo...Fotka puna dinamike...sukob boulderaša i borovine!!!!...perfect shape !!!!Dugme Fb6c...Rico, Baki, Lija, JerkoKing line!!!Počela kiša, borba za Bijelo Dugme !!!!.... neizvjesno ko u filmu, sve dok nije skinia đemper i kapu!!!

...Kad gledan ovu fotku umiren od gušta!!!!!!!!!U Bouldermami (Fb6c+)... i Rico na izlazu iz iste linije. Ode je zapea i provea sljedećih 5min.! Na kraju je odskliza nazad ... :-)))Boćija će ova fotka podsjetit na voljenu Švicarsku! Je asu, ovo nije san...FA, 7b...tako dobar!Zadnja fotka...5 Celzijusa, 100 % vlaga, kiša se sliva u našu kućicu. Plan je bia pojist sve šta imamo i potrčat prema autima...The epic!

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross