Registracija
Login

Adio ŽBL 2011!!!

admin
04.12.2011.
39 pregleda
Nema komentara

Adio ŽBL 2011!!!

Pehari odselili na novu lokaciju!6. sezona je gotova...

Katakombe su u subotu ugostile posljednje, peto natjecanje županijske boulder lige, najprestižnije i najjužnije lokalne lige u Hrvata.
U odličnoj, klasičnoj ŽBL-ovskoj atmosferi koju su fenomenalnim detaljima začinili Boris Big As Boy Zokić& the crew, nastupilo je tridesetak natjecatelja. Iako su Katakombe radnim danom pune, domaćih Mosoraša je bilo malo i prevladavala je Marulova ekipa - virujemo da se pripremaju za sezonu 2012 .... 😉

Ka šta smo najavili, zadnje kolo nije bilo lišeno kvalitetnog penjanja i natjecateljskog duha! Kod žena je pobjedila Baki isprid Bapsi, uz Anteu na trećem mistu! Trumbić je pobjedia kod muških, sa srebrnim Gilićem i Dukijem Milićem na trećoj poziciji!
Naravno, to nije imalo utjecaja na ukupni poredak, pa ovogodišnju titulu odnose mladi Marulovi juniori, Barbara i Niksi! Rispekt bombastičnom dvojcu iz Kuće O Marula!

Rezultate finala morete vidit na linku ovom, dok ukupne rezultate sezone ŽBL 2011 imate ode!

>>> ...

Paper work! Jablan je sačuvao papirić solinskog šampiona za uspomenu! Šampion sezone 2010. - Marko Pehar Pehi je održao iznimno emotivan govor o tome koliko mu je ŽBL titula promjenila život! Iako se od prijelaznog pahara oprostio prije pune dvije godine priznao je da mu nije rekao zbogom nego doviđenja! U kolu svih kola šaren poredak - Sandra i Trumbić su u žestokoj borbi zabilježili pobjedu, Bapsi i Milić su im disali za vratom pune 2 ure, a Antea i Frane su uvatili svoje prve ŽBL medalje! Pehari su od subote na novoj adresi...
Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross