Registracija
Login

ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!

admin
30.09.2006.
53 pregleda
Nema komentara

ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!

Ekipa SPK Marulianusa je danas uvjerljivo dominirala na Mertojaku! Pobjedia je Šime Malenica-Šme, a Ivan Mihalj-Miha i Marko Pehar-Pehi su uvatili drugo i treće misto!

 

 

Natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi koja se može doživiti rijetko di, osim na ŽBL-u, a odlične smjerove sa stilom i osjećajem pripremia je lokalni boulderaški duo Boris Zokić-Boći i Luka Kivela-Kiwi. Natjecalo se 15 penjača, uključujući i naše članove Sandru Bakulić (jedina žena) i Ivana Lisicu koji su penjali van konkurencije. Nakon 6 kvalifikacijskih smjerova i uru ipo penjanja u finale se, osim Šime, Mihalja i Pehara, plasirala i udarna trojka HPD Mosora - Slaven Vručinić, Boris Koračak i Dragan Šupe.  U otvorenoj finalnoj borbi prsa o prsa naši su asevi ipak zasluženo pobjedili!

U ukupnom poretku seniora naš Mihalj se, usprkos današnjem nezgodnom gostovanju, još više učvrstia na vodećoj poziciji seniora, dok je Pehar kod juniora skoro i ostao bez prave konkurencije. Sljedeće natjecanje je na boulderu SPK Marulianusa 15.10. - vidimo se!

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross