Registracija
Login

Dalmatinska jesen!

admin
15.11.2021.
51 pregleda
Nema komentara

Dalmatinska jesen!

Furešti & lokalci...

Nekidan Boris Čujić Čuja u redakciji, lagano čaj i vanilin kiflić, govori - "Je se može oni projekt šta san popea u Smokovlju zvat Senjutsu?"... "Fala bogu..., kaki je?".... "Odličan! Ma Brač je top..."

Je, teški je top i zna to svaki kontinentalac, pa ne čudi da se ove jeseni u par tura sjatilo doli masu penjačkih imena. Najzanimljivije je bilo u ovoj zadnjoj turi od kada datira ova fotografija (fale samo Ljubo i Čorko koji su umisto poziranja odlučili nastaviti penjat). 
A s druge strane kanala ka da su čuli, Hvar udara kontru. Klemen Bečan & family feat. RokoThe Hive su udrili teški revolucionarni moment na južnoj bandi otoka. Dugo se čekalo za napast sektor koji se ovih dana uređuje i to je u redu. Za napast nešto takvo, triba vrimena i planiranja - momci sritno!

"Oš ti ovog zadnjeg?"....migan da neću i Čuja riješava zadnji kiflić, pa govori ..."Ček, di ste vi j.... mu mater?"....
"Di ćemo bit? Čekamo Kivelin vodič i dok se to ne riješi smo status quo, uostalom maklo je sat, to nas uvik izneredi, pa je tribalo pobrat masline, očistit apartmane, izvadit zimsku robu, vakumirat litnju..stari, posla priko glave. A je bili smo i nešto do Naklica nedavno..."

... u Naklicama, Mike Polić & prijatelji sa solarnim reflektorima jasno poručuju šta misle o skraćenju dnevnog svitla!Nastavlja se jesen u srednjoj Dalmaciji.
Oće više zaladit il će nas vako vozat gori doli u nedogled?!?
...

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross