Registracija
Login

MARULIĆI U SLOVENIJI

admin
28.05.2004.
39 pregleda
Nema komentara

MARULIĆI U SLOVENIJI

ImageEkipa našeg kluba u sastavu Sandra Bakulić-Baki i Ivan Lisica-Lija, se noćas vratila sa sedmodnevne penjačke akcije po slovenskim penjalištima Mišja Peć i Osp. Kao i obično bilo je preludo, a čim se podlaktice odpumpaju ekipa će pripremiti i malu reportažu o svemu što se tamo događalo.

Na penjalištima sa toliko puno smjerova, ekipa Marulianusa se prvih nekoliko dana okušala u skoro svakom smjeru što im je pao na pamet, da bi pred kraj izleta odlučili kako bi valjalo i nešto konkretnije ispenjati. Prva je to učinila Sandra, u svom prvom posjetu ovim penjalištima, usponom u smjeru Reksi 7b, a ubrzo nakon toga i Tortugi 7b. Nakon toga Lija je ispenjao Corto 8a i susjednu Mananu 7c/c+ u drugom pokušaju. Uz to su oboje ispenjali i gomilu lakših smjerova, te potaknuti lošom orjentacijom u stijeni i potpuno novu kombinaciju u Mišjoj peći. Na četvrtom spitu Reksija se odvajate desno i završavate na sidrištu susjednog Zajčeka, prijedlog ocjene 7b.

U sljedećem posjetu Mišjoj Peći i Ospu, sigurno će se pridružiti i ostali članovi kluba, pa će sve skupa biti i još luđe nego ovih proteklih, nezaboravnih sedam dana.

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross