Registracija
Login

Mišja - Osp 2019.!

admin
04.12.2019.
24 pregleda
Nema komentara

Mišja - Osp 2019.!

Ekipa feat. Jensterle - SovincoviPRO life!

Vana Piccini (powered by BiM sport) nam donosi tekst o turneji u Ospu- Mišjoj peći koji se može okarakterizirati kao teški PRO life. "Svi smo se složili da nam je bilo ludilo i da se ovo mora ponovit!" - zaključak je reportaže. Nisi ti ni luda ćerce!

...

ROCK TRIP MIŠJA PEČ

Nije prošlo ni dva dana da smo s vratili sa PH a već sidamo u auto i idemo za SLO!

Srida je 27.11.
Krećemo iz Splita u 7 sa Trumbinim BMW-om u kojega se ukrcavaju još Mikula,Roko i Vana. Dolazimo u Rijeku oko podne di se nalazimo sa Niksijem i Fićom! Kiša počinje, idemo do dućana pa na penjanje!
Nismo imali puno vrimena, ali smo ga dobro iskoristili pa tako Trumba penje Minulet 7b+ a Vana Nikitu 7b+ ,oboje na pogled! Niksi penje Pingvina 7c+ second go!

28.11
Opet kiša! Jučer smo vidili da se može, pa bez puno razmišljanja idemo i danas.
Fićo nakon jučerašnjeg projektiranja skida Pingvina 7c+, a Trumba Corta 8a.
Navečer nas Trumba časti sa domaćim burgerima!

 

29.11
Rano ujutro kuca nam na vrata Luce Brkić koja nam se pridružuje danas i sutra. Nema kiše i svi se jedva čekaju vratit na projekte. Mikula i Roko su se počastili sa Igluom 8a, to im je prva osmica u životu!! Malo kasnije Trumba penje Dugu kavu 7c na pogled, a nakon njega Vana prolazi Samsaru 8a! Kakav dan!

 

30.11
Trumba na putu prema Mišjoj spominje Osp? Kaže da ima jedan prošlogodišnji dug, pa su tako Vana i Trumba produžili do Ospa a ostatak ekipe u Mišju. U posjet nam je došla i obitelj Jensterle!
Zanimljivo je bilo na oba penjališta. U Mišjoj Fićo penje Iglu 8a, a Niksi Sunce v očeh 8a+ na fleš! Luce penje svoj prvi 8a, Samsaru!! U Ospu Trumba rješava prošlogodišnji dug Zadnja skušnjava 8a, ali uz to ulazi u Fragile 7c, bila je mala drama na kraju jer nije uzea dovoljno ukapčanja pa je preskočia zadnje i govoria si kako nesmi sad past…kad ono stvarno nije! Prolazi ga na pogled!

 

1.12
Zadnji dan, krače penjanje..
Zadnji pokušaji se daju, opet na dva penjališta, pa se tako u Mišjoj Niksi časti sa smjerom Missing link 8b+, a u Ospu Trumba sa Sončevi dnevi 7b na pogled i Vana sa Zadnjom skušnjavom 8a!

Svi smo se složili da nam je bilo ludilo i da se ovo mora ponovit!

{jcomments on}
>>> PRO galerija:

Iglu, prva osmica! Prva osma! Vana & klasik!
Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

cross