Registracija
Login

ŽBL: ŠIME NASTAVLJA NIZ!

admin
15.10.2006.
16 pregleda
Nema komentara

ŽBL: ŠIME NASTAVLJA NIZ!

Naš klupski as Šime Malenica je odnia još jednu pobjedu na ŽBL-u.

Natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi, penje se sve bolje, detalji su sve teži, publika je sve zadovoljnija, a ŽBL polako ulazi u legendu

 

 

Danas se na našem klupskom boulderu okupilo 20-ak natjecatelja, a zanimljivo je bilo već u kvalifikacijama di su vrlo raznoliki boulder problemi u režiji Danija i Lije nagnali natjecatelje da u potpunosti iskoriste ponuđenih uru ipo penjanja. Šime je jedini popea sve detalje, a s njim su se u finale plasirali Ivan Mihalj, Marko Pehar, Branimir Jurko, Boris Koračak, te dvi pripadnice lipšeg spola - Sandra Bakulić (van konkurencije) i Irena Palošek Vrsalović.

 

U finalu je bilo napeto iz smjera u smjer i još se jednom pokazalo da za pobjedu na ŽBL-u triba itekako stisnit. Najveća se borba vodila za vrh četvrtog smjera, koji je bia odlučujući za podjelu medalja. Šime je na kraju (ka šta smo već rekli) zauzea prvo misto, Pehar drugo (najbolje do sada), a Koračak treće.

 

U ukupnom poretku seniora naš Ivan Mihalj (ovaj put 4.) i dalje drži vodeću poziciju, a za napetu završnicu sezone kratko kaže - to je i primjereno ŽBL-u!. Najveća mu je prijetnja DWS specijalist Boris Koračak iz HPD Mosora sa 24 boda zaostatka na drugom mistu, a slijedi ih Slaven Vručinić, također iz Mosora, na trećem.

 

Kod juniora ništa novo - Pehar predvodi poredak i usput uspješno odmjerava snage sa seniorima. Potpuni rezultati uskoro ovdje.

 

 

Sljedećeg vikenda će asevi ŽBL-a na čelu sa Šimom Malenicom nastupiti i na 3. kolu Prvenstva Hrvatske na Mertojaku - dečki su u odličnoj formi i imaju što za pokazat...

 

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

cross