Registracija
Login

ŽBL - OBITELJ MALENICA PREUZELA VODSTVO!

admin
16.04.2007.
34 pregleda
Nema komentara

ŽBL - OBITELJ MALENICA PREUZELA VODSTVO!

Malo kasnimo s vijestima ali glasine se brzo šire, Šime Malenica je preuzea vodstvo u ukupnom poretku muškog ŽBL-a, a njegova žena Tina i dalje dominira ženskom konkurencijom.

 

Na trećem ovogodišnjem natjecanju, održanom u našoj dvorani, Šime je uvjerljivo pobjedia u muškoj, a njegova žena Tina je zabilježila novih 100 bodova u ženskoj kategoriji. Nakon kraće stanke u ŽBL se ponovno uključia prošlogodišnji pobjednik Ivan Mihalj koji je ovaj put bia drugi, a najveće iznenađenje je treće misto Igora Savina-Gliste, koji počinje ubirati plodove višemjesečnog dežuranja na boulderu.

Smjerovi, koje je za ovu priliku složia Lacan, su bili nešto teži nego inače, pa je tako u finalu Šime jedini ispenjao tri smjera dok su ostali uspili sakupit tek po par zona. Osim već spomenutih aseva koji su zaslužili misto na podiju spomenimo da je četvrti bia klupski as Toni Zlodre, sljedia ga je još jedan naš penjač - Marin Banović, a kao jedini Mosorov finalist šesto je misto zauzea Viktor Kraljević.

Dakle, sada je na rasporedu ljetna stanka, a ŽBL se nastavlja u rujnu. U ukupnom poretku vodi obitelj Malenica, a poredak TOP 5 izgleda ovako:

ImageŽene: 1) Tina Malenica (SPK Marulianus) 300 bodova, 2) Irena Čovo (SPK Marulianus) 80 bodova, 3) Jelena Dujaković i Marijana Mastilović (obe SPK Marulianus) 65 bodova

Muškarci: 1) Šime Malenica (SPK Marulianus) 200 bodova, 2) Marko Pehar (SPK Marulianus) 165 bodova, 3) Ivan Mihalj (SPK Marulianus) 145 bodova, 4) Toni Zlodre (SPK Marulianus) 144 boda, 5) Slaven Vručinić (HPD Mosor) 132 boda

Foto - Tina u akciji, Glista iznenađenje kola, pobjednički podij

 

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross