Registracija
Login

U2:nestala klupa!

admin
15.03.2010.
42 pregleda
Nema komentara

U2:nestala klupa!

>>> Delach je jednom prigodom uvatia ovu fotku koja bi mogla pomoć. Ekipa je supersumnjiva - obe časne side u sredini i baš svo četvoro su pojili jabuku do pola???!!! ....Ona najlivija sa cvikama nam se čini da je ubrala da je Delach ubra i onda se ova do nje odma počela češat ispod oka???... Garant su imali ključ za odvidat klupu iz poda!Povijest se ponavlja!

Ponovo, po treći put, je nestala klupa ispod U2-a na Marjanu!!!

 

 

 

Baš kao i dva puta ranije scenarij je isti - navečer je ima, ujutro je nema! Kome smeta i kome uopće padne na pamet prinosit drvenu klupu pozamašnih dimenzija po park šumi uopĆe nam nije jasno!

Zanimljivo je da se na isti način u obrnutoj šemi - navečer je nema, ujutro je ima - klupa i svaki put redovito vraća nazad u određjenim vremenskim intervalima!

Nije li vrime da razjasnimo ovu misteriju i provjerimo ima li ona poveznicu sa tajanstvenim nestajanjem ukapčanja u smjeru Millenium !!!????

 

Jedini način su 24h dežurstva u gornjem sektoru pod motom - Doće maca na vratanca!!!

Trenutna situacija izgleda ovako: Ponovo je aktualna U2 verzija Pure (siting start - ocjena 7c+ ili Fb7b), te verzija 7b ali sa ulazom priko Marinera i legendarnim Frenkijevim bokom...Popnite šta prije, ko zna kad će klupa banit!

 

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross