Registracija
Login

CANYONING

admin
29.01.2005.
20 pregleda
Nema komentara

CANYONING

ImageCanyoning je jedna od novijih avanturističkih aktivnosti koja nam omogućuje istraživanje fenomena i misterija nezagađene prirode. U kanjonu morate hodati, skakati, plivati i penjati se što povećava izazov i adrenalin. Na ovoj nezaboravnoj i jedinstvenoj avanturi će Vas pratiti profesionalni vodiči - članovi 1. hrvatskog penjačkog kluba "Marulianus".

Organizator goste dočekuje kraj Hidroelektrane Kraljevac (23 km od Omiša lijevom obalom rijeke Cetine) odakle se organiziranim prijevozom ide na startno mjesto ( subota i nedjelja 10:30h ukoliko se prethodno ne dogovorimo za drugo vrijeme polaska ).Izlet završava kraj HE Kraljevac nakon 4 - 6 sati (ovisno o broju ljudi) istraživanja kanjona Cetine u području slapa Gubavica.
Bez obzira na vrijeme polaska izlet je potrebno rezervirati i ostaviti telefonski broj na koji se mogu javiti eventualne promjene.

Kratke hlače, majica i čvrsta sportska obuća je sve što vam je potrebno za izlet. Ostalu opremu osigurava organizator.

ImageCijena običnog izleta je 27 EUR u sezoni ( 15.05.-15.09.) i 21 EUR van sezone, kada gosti dobivaju potrebnu zimsku opremu (neoprenske čarape, dugo neoprensko odijelo i vodonepropusni anorak). U običnom izletu osim razgledavanja i istraživanja kanjona uključen je i jedan mali absail(spuštanje niz stijenu) od 7m niz vodopad.

Extremni canyoning za razliku od običnog uključuje i nekoliko absaila različitih visina (najviša oko 50m), te klizanje niz fiksirano uže uz pomoć koloture (novo - vrlo atraktivno ), a cijena mu je 54 EUR u sezoni i 43 EUR van sezone.

U sezonske cijene uračunat je prijevoz od HE Kraljevac do starta, najam opreme, najam vodiča, lagani obrok i osiguranje(Allianz).

Nema limita na broj gostiju.

Rezervacije izleta na brojeve: 
021/507-089
GSM 091/529-5990
e-mail : dpiccini@inet.hr

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

cross