Registracija
Login

PRESPITAVANJE MARJANA I TROGIRA

admin
14.02.2005.
34 pregleda
Nema komentara

PRESPITAVANJE MARJANA I TROGIRA

ImageOve, 2006. godine SPK Marulianus je uz pomoć i suradnju sa Gradom Splitom i Odjelom za šport ostvario dugogodišnju želju. Izborili smo se za sredstva koja nam omogućuju kompletno prespitavanje Marjana i to sa najboljim mogućim materijalom. Najvećim uspjehom ove akcije, osim nabavke samog materijala, smatramo to što se neće trebati bušiti nove rupe na našoj jadnoj stini, nego će se koristiti postojeće, 14 milimetarske sa postojećim alkama koje će se vaditi, rupe će se čistiti, te će se postaviti novi spitovi na ljepilo marke Raumer promjera 12mm.
Ova akcija će se sprovoditi tokom 2006. i 2007. godine, a sprovesti će je naši instruktori.

ImageOd početka ove (2006) godine, SPK Marulianus završio je neuspješnu akciju prikupljanja sredstava za prespitavanje penjališta Trogir-Sveti Vid. Za Vašu informaciju, od strane splitskih penjača nije prikupljen niti jedan spit, niti jedna kuna. 
Navedeno penjalište uređeno je sa opremom koja i nije baš u najboljem stanju, naročito što su neki smjerovi uređeni prije sedam, osam godina. Gotovo sva sidrišta neophodno je zamijeniti i to čim prije, a isto vrijedi i za većinu spitova.
SPK Marulianus uspio je isposlovati višak materijala namijenjen penjalištu Marjan koji će se postaviti na penjalište Trogir koje je, kako smo već naveli, u izuzetno lošem stanju. Postavljat će se klasični spitovi (tipli sa pločicom) marke Raumer, promjera 10mm.
Akcija će se sprovoditi paralelno sa Marjanom.

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

cross