Registracija
Login

TREKKING

admin
14.02.2005.
118 pregleda
Nema komentara

TREKKING

ImageAko volite prirodu, a ni pješačenje Vam nije mrsko, pronašli ste idealnu rekreaciju za sebe - trekking ili pješačenje po brdima I planinama. To je savršen način se opustite u prekrasnoj prirodi koju Vam pružaju dalmatinske planine, a ujedno i da si priuštite dobar kondicijski trening. Na ovoj avanturi će Vas pratiti profesionalni vodiči, članovi prvog hrvatskog Sportsko penjačkog kluba Marulianus.

Organizator vrši dogovor sa gostima nakon utvrđene lokacije samog trekkinga.

Lokacije za trekking su planine poviše Splita, Kozjak i Mosor.

ImagePlaninarski putovi koje obilazimo su uređeni i markirani, a duljina samog trekkinga ovisi o Vašoj kondiciji ali i o vremenskim uvjetima. Putova ima u izobilju, a najkraći je oko 45 minuta u jednom smjeru, dok je  najduži oko 6 sati čistog hodanja. Sve ovisi isključivo o Vama i Vašim sposobnostima. Izlet obuhvaća i posjet vrlo atraktivnoj špilji Vranjača na sjevernoj strani Mosora (ukoliko je staza kraća).

ImagePotrebna oprema:  sportska obuća i duga ili kratka sportska odjeća, ovisno o vremenskim uvjetima. Kako je nadmorska visina većine planinarskih putova oko 1000m, uvijek je dobro ponijeti komadić robe «za svaki slučaj».

Cijena izleta je 300kn.

U cijenu je uračunat najam vodiča, lagani obrok (prema dogovoru ovisno o vrsti i trajanju trekkinga), voda i sokovi, te osiguranje(Allianz).

Nema limita na broj gostiju. 

Rezervacije izleta na brojeve:
+385 (0)21 507 089
+385 (0)91 529 5990
e-mail: dpiccini@inet.hr

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross