Registracija
Login

Istarski memoari!

admin
11.01.2012.
39 pregleda
Nema komentara

Istarski memoari!

U zimskoj kolekciji 2011/2012 ................Ljubav je na selu!

{jcomments on}

Sandra & Lija su ponovo krstarili središnjom Istrom. Praćeni ciklonom i anticiklonom sastavljali su Istarske memoare čije odabrane retke pročitajte u nastavku…

“ Zvuk bušilice para svježi jutarnji zrak.  Spuštamo se tajnom stazom u Pandoru. Hoerhager već visi u zraku. Minja stare gurtne, zateže pločice, četka, mete, čisti, polira, glanca - vodi ljubav sa stinom. Okruženi Austrijancima dezorjentiramo se. Čedo i Čorko nas vraćaju u zbilju. Uživamo na suncu, ne marimo za 3 čvrste točke. Pada mrak, a ponašamo se ka da je podne. Živimo u velikom stilu.”


“ Ciklone se primištaju priko naših glava i nema in kraja. Spavamo do kasno ka bebe. Uživamo u starinskom životu jer ljubav je na selu. Tu i tamo zalaje pas. Ložimo vatricu ispod prevjesa u Kompanju. Stina je mokra i odbojno tamna ali motivacija sija ka feral. Uživamo u par metri suhe stine. Zamišljamo kako je dobro kad je sunčano dok srčemo čaj. Kad se feral izgasi, krećemo nazad...smrznuti i mokri”


 

“ 530d je ponovo isprid kuće. Brecelj I Mojca su u base campu. Anticiklona jača. Ponovo toplina i kolorit. Nebo se plavi, a stina narančasti. Minjaju se percepcije i odjevne kombinacije. Postotak bilih mišićnih vlakana više nije isti - nemoguće! Neumjereno konzumiramo penjački užitak. Sve je više Hrvata, a sve je manje kože.”


...

" Bia dva dana ili dvadeset, zadnji dan će uvik bit drama - pouka je brojnih lutanja. U Magicu se predstava zvala Jack the chipper, ovaj put - Hard sun. Prvih pet spitova se napokon osušilo, Bibinjac se nije triba previše trudit, samo opustit. U drugom nedjeljnom laufu ga je matira. Linija je lipša nego šta izgleda, a izgleda da nemože lipše. Hoerhager ju je upakira u klasik za vječno sjećanje. 8-ica je istina ali c bi triba bit b ili nešto na pola puta do b-a sa + om. Zalazak je bia krvav i impresivan."


...

" Spuštamo se rutinerski prema jugu. Krajolik je sve poznatiji. Do sljedećeg lutanja... "


 

 

>>> ...

Tri riči - Život sa stilom Baki tijekom neumjerene konzumacije penjačkog užitka... Za megaklasik Hard sun (8c) u Kompanju, Lija predlaže 8b/b+ (prema modernom evropskom standardu). Uvjeren je da je Hoehager pomiša slova c i b ali to ga ne čudi s obzirom da as buši penje i četka po dva-tri smjera u danu i tako već godinama... Alen i Toster :-) Asylantin za kraj dana, kakav pogodak! U rašlje sa dvaest metri!
... Bernie & Andrea, escalar a muerte! Šalje pozdrave ST sceni, posebno pripadnicama ljepšeg spola. Oženia se i živi kraj Venecije. Penje po Istri jer često ide u zubara u Rijeku - u Italiji je preskupo... Više od čovika, više od asa... ... prevjes 45, osjećaj neopisiv.
...odjevna kombinacija živih boja! Jel ovoj fotografiji triba komentar ???

 

 

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross