Registracija
Login

Makedonija 2011.!

admin
07.10.2011.
34 pregleda
Nema komentara

Makedonija 2011.!

{jcomments on}.... :-)Na balkanskoj ruti!

Tri velikana ST scene jutros su po jakoj južini krenuli Balkanskom rutom prema Makedoniji. Započelo je s olujom!!!
...
Postava od koje zastaje dah, planira nakon 1000km stić do Demir Kapije di će provest prvi dio turneje, a onda nastavljaju dalje do Prilepa! Naša ekipa je svjedočila dirljivom ispraćaju. Posebno je emotivan bia trenutak kad se u trlišu pojavia Dena Izbornik koji je prije par dana odlučia da ipak neće ić jer je i zadnju kunu daa za dvoranu u izgradnji!

Bože čuvaj ovaj trio! Neka Makedonija 2011. otpočne!!!

>>> Pikantni ćošak:
- Dide, da li je Ferata komentirao negativne kritike Dragana Šupe vezane za ovotjedni izlet na Perivoj?
- Mijo se ograđuje od ovakvih komentara. Kaže da se radi o najobičnijim insinuacijama!
- Marule, da li je ipak na pomolu senzacionalni jesenji mercato? Ferata je i na ovoj turneji okružen Marulovim legendama!
- Ferata poručuje da je vjeran Mosoru, te da mu se niko iz uprave Marula još nije obratia.
- Dide pojavile su se špekulacije da će Vručinić teško odbiti eventualnu nemoralnu ponudu Marula?
- Asu, Slaven je cilo jutro nedostupan za komentare!

>>>...

Puni do čepa! Emotivan moment! Ostavili su ga samog u Domu omladine! Spremni za Balkansku rutu! ... Yaris D4-D s kojim je Perija sam otiša do Portugala i nazad! Od tada se zove Putnik, a Yaris je uša u legendu!

>>>...
{vimeo}22292202{/vimeo}

>>>  DNEVNIK JEDNOG PERIJE

- 10.10.2011.
Put je proša dobro, malo predugo (15h) ali zato smo prolazili kroz odredišta kao što su Bajina Bašta, Kragujevac di smo sretali brendove kao što  su Yugo i stodvajstosma (svako drugo auto), Niš, prošli blizu kuće di se održava poznati festival trubača.
Došli iza ponoći a u Demir kapiji nas Makedonci toplo dočekali zajedno sa Slobom BG legendom. Penjalište odlično, ljudi ljubazni, sjebala nas malo kiša za penjanje ali je zato zajebancija vrhunska. Spiza i smještaj ne mogu bit jeftiniji, jede se vec tradicionalno u "Kučkina" koji je legenda svih legendi i kad se jedan dan nismo pojavili pita već di smo da šta je nama 🙂 i natoči dec rakije svakome...Od Kučkinovih specijaliteta izdvajamo legendarno svinjsko rebro (ima i svoj smjer, 6c hard) i "Devojački san" (mesna struca punjena sirom:)
Danas se ide prema Skopju di ćemo dostojno proslavit Makedonski dan ustanka, obić najpoznatiji Skopski kvart Šutke 🙂 i posjetit njihovu novu stinu od po miljona eura za koju kažu da je "televizija u boji" za onu iz Arca!
Makedonijo mnogo ubava zemljo zaljubili smo se...

Vrh! Vrh! Vrh! Vrh! Solinska sekcija u napadu! Naljepnica Mosora na nepoznatom makedonskom prozoru! Prva zvijezda jesenjeg mercata u odličnom raspoloženju!
Ova je jača nego ona sa Dailom!!! Tu je i balkanska legenda Slobo! Slavuji ST scene u ofenzivi! Pogledi dama iz desnog ćoška govore sve! ... uberite Doktorov blaženi pogled!

- 15.10.2011.
Dok smo se sa suzom u oku i punog zeludca u Demir Kapiji oprastali sa Kuckinom i gospodjom mu ona mu nesto sapne a on "ni pet ni sest" nego vadi dvi litre njegove de luxe rakije u boci od Coca cole da nan se nadje po putu 🙂 e Kuckine velika si legenda i imas najbolju spizu juzno od Skopja!
Krecemo za Skopje di nas vodi covik koji je organizator druzenja u Demir Kapiji, alfa i omega makedonskog penjanja i velika legenda Vlado Trpovski, (takodjer svim ostalima puno fala na FENOMENALNOM gostoprimstvu osjecali smo se ka fetivi makedonci)! Cin smo stigli u Skopje idemo cirnit tu famoznu novu umjetnu stinu, leleeeeeeee cuda, srami je se ona u Arcu i sve ostale istocno od alpa (Deni se vjerojatno stucalo ovih dana od pustog spominjanja i zelja tipa: "...tata i ja bi ovo radio...") ! Kod nas gladne oci pa ne znamo sta bi prije penjali, bice bolje kad Lapis otvori dvoranu (: Lokalci nas vode po gradu i okolo i odaju velike tajne makedonske spize: piletina u zajebancijo, gravce tavce, ljute paprike, slanina cips, sopska salatu i jos puno toga lipoga! Odlicno! Ubavo Skopje, cakamo te!!!
Iduca postaja Prilep sa glavnom zadacom: posjet obliznjem Krusevu rodnom mjestu Tose Proeskog (:
U Prilepu nas docekuje lokalna old school legenda Hristo i pokazuje mooooore boldera  koje smo obilazili dva dana a obisli 2% od svega. Divota jedna, triba doc opet i uzivat! Veceras smo vec u Ohridu a sutra palimo doma priko Albanije i Crne Gore! Leleeeeeeeeeeeee

:-) ... .. u pločadi! ... ...lipo!
Vrh! Vrh! Vrh! Vrh! Mijo Ferata Špar & Ivan Il Dottore Mihalj 2 riči - nenadmašno i neponovljivo! E Ferata, Ferata! Prilep!
Na spomen Prilepa Perijin glas se naglo uozbiljia. Kaže da ga boulderi nikad nisu palili ali ovo šta je vidia tamo ga je šokiralo! Količina bovana je nepregledna, a i samo šetaje između njih prava je meditacija! ... Predobro...

Podjeli članak na društvenim  mrežama

Komentari

Odgovori

spk marulianus

Najpopularnije

Najpopularnije

cross